2023. augusztus 19 – szeptember 12. – Képek az Óbudai Polgárőrség szolgálataiból
Autóval és elektromos robogóval megerősített járőreink nyílt, demonstratív szolgálatokkal ellenőrizték a kerület jelentős részét. Az észlelt rendellenességekről értesítettük az illetékes hatóságokat.
A rendőrséggel közösen lezártuk az Ürömi utat az Ürömi út és a Gyöngyvirág utca kereszteződésében lévő fakivágás idejére.
Szeptember 1-től reggelente jelzőőri szolgálattal segítjük a gyerekek biztonságos iskolába jutását az Arató Emil téren. Természetesen arra is figyelünk, hogy a gyerekek sérelmére ne történjen semmilyen jogsértés.
Polgárőreink és ifjú polgárőreink jelentős létszámmal biztosították az AmfiFeszt történelmi vonuláson résztvevőket a Fő tértől az aquincumi Katonavárosi Amfiteátrumig.
Szolgálaton kívüli polgárőr házaspárunk a lakásuk közelében egy szívritmuszavar miatt rosszul lett, földön fekvő férfinak nyújtott segítséget. Felvették a láthatósági mellényeiket és biztosították a helyszínt, majd a korábban a járókelők által kihívott mentőautó megérkezése után terelték az autókat, valamint segítettek a beteg mentőbe helyezésénél.